CENA ZA EKRONO ZNAŠA 0.2€. PRIČAKOVANA RAST CENE ZA 50% V

Uradne eKrona Kriptovaluta

Investiraj v eKrono danes in postani Zgodnji Lastnik Digitalne EU Kriptovalute!

Za vsak 1 €, ki ga vložite v pričakujte potencialni
dobiček v višini € v samo nekaj mesecih!

image
Ljudski kovanec

eKrona je prihodnost kriptovalut

Ponosno objvaljamo, da po mnogih letih ustvarjanja in implementacije, lahko sedaj kupite, prodate in zamenjate digitalno valuto – eKrono.

Valuta je na voljo za nakup in prodajo v naši popolnoma regulirani kriptomenjalnici, kot tudi za nakupe v menjalnici po vsem svetu. Načrtovano je, da bo v Evropski Uniji sprejeta pred tretjim kvartalom .

UPOŠTEVAJTE, DA JE EKRONA.COM EDINI POTRJENI IN LEGALNI DISTRIBUTER EKRONE.

Zakaj je investiranje v eKrono
priporočeno EU državaljanom

image
Prva kriptovaluta podprta s strani države

Do sedaj nobena država ni ustvarila popolnoma regulirano kriptovaluto. Bitcoin ima visoko volatilnost in ga ne sprejemajo v večini razvitih držav.

image
Kriptovaluta je prihodnost denarja

Kriptovalute bodo imele pomembno vlogo v prihodnosti v našem finančnem svetu. Cilj nam je preusmeriti 65% transakcij na eKrono v roku enega leta.

image
Cena eKrone je še vedno nizka

Kriptovaluta hitro pridobiva na veljavi, prehitevajoč Bitcoinov uspeh. Za sedaj je cena dosegljiva vsakemu posamezniku

image
Ljudje so
pozitivno razpoloženi

Evropejci so dolgo čakali na regulirano nacionalno Kriptovaluto v katero lahko varno investirajo in v nekaj mesecih zaslužijo 10 do 20 kratnik svojega denarja. Ekrona želi doseči take rezultate

EKRONA SE LAHKO KUPI LE PREKO NAŠIH ZAUPANJE VREDNIH MENJALNIC

Izpolni obrazec in se pridruži globalni revoluciji digitalne valute

10
MILIJONOV
Prebivalcev
$530.9
BILIJONOV
Trgovalnega prometa
5.6
BILIJONOV
Plačilnih transakcij
1
URADNA
Digitalna Kritovaluta
ŠTEVILKE V LETU
O nas

EKRONA.COM je edina regulirana in odobrena izdajateljica eKrona Kriptovalute.

Cilj EKRONA.COM je postreči globalnim posameznikom z popolnoma varno in regulirano metodo nakupa in praodje digitalne valute eKRona. Naše podjetje ima potrebne licence in regulacije in je sprejeto s strani večine bank in izdajateljev bančnih kartic po svetu.

Edino kovanci kupljeni preko EKRONA.COM so veljavni za trgovanje, kot tudi za nakup artiklov v trgovini. Z izpolnitvijo obrazca na naši zavarovani spletni strani boste preusmerjeni na enega izmed partnerskih licenciranih posrednikov, ki so pooblaščeni za izdajo kovancev v vaši državi. Po minimalnem pologu, boste lahko trgovali in prenašali profit na vaš bančni račun, če boste tako želeli. Predlagamo vam, da imate svoj telefon v bližini za dokončnanje avtomatične telefonske verifikacije.

Cilji eKrone v

like
65%
Vseh transakcij opravljenih preko eKrone
bag
200
Milijonov investitorjev po vsem svetu
coins
$5,000
Cena za eno eKrono

EKRONA.COM URADNI EKRONA DISTRIBUTER

image

Popolnoma Regulirano Smo popolnoma regulirani in imamo uradno licenco za kriptovaluto, ki uporabnikom jamči najboljše cene in varne plačilne metode. Katerikoli posredniki, s katerimi se lahko povežete uporabljajoč našo spletno stra, so pregledani in preverjeni, da imajo veljavne licence, kar jim dovoljuje distribucijo eKrone.

0.00% Provizij Naše podjetje na zaračunava nikakršnih provizij za trgovanje. Naš primarni cilj je široka implementacija eKrone

Najnovejša programska oprema Enkrat ko odprete trgovalni račun, boste deležni najnovejših programskih orodij in vlagateljskih svetovalcev, zagotavljajoč vam jasnost in maksimiziranje profitnega potenciala

Bančna odobritev Sodelujemo z vsemi pomebnejšimi finančnimi institucijami, kar je idealno za naše uporabnike, ki želijo prenesti svoja sredstva direktno na svoj bančni račun hitro in enostavno

Pravne povratne informacije

Povratne informacije s strani medijev

poster
poster
poster
poster

EKRONA JE LAHKO KUPLJEN LE PREKO NAŠIH ZAUPANJA VREDNIH MENJALNIC

Izpolni obrazec in se pridruži globalni revoluciji digitalne valute