EKRONAN ARVO ON 0.2€. HINNAN ODOTETAAN NOUSEVA 50% LLA MENNESSÄ

Virallinen eKrona kryptovaluutta

Sijoita eKronaan tänään, ja ryhdy varhaiseksi sijoittajaksi EU:n digitaaliseen kryptovaluuttaan!

Jokaista euroa kohden, jonka sijoitat voit odottaa
mahdollista voittoa € muutamassa kuukaudessa!

image
Ihmisten raha

eKrona on kryptovaluutan tulevaisuus

Julkistamme ylpeänä, vuosien kehitys- ja suunnittelutyön jälkeen, että voit nyt ostaa, myydä ja vaihtaa sen virallista digitaalista valuuttaa – eKronaa.

Valuuttaa voi ostaa ja myydä meidän täysin säännellystä kryptovaluutta -pörssistä, samoin kuin käyttää sitä ympäri maailmaa kaupoissa asioidessa. Euroopan Unioni suunnittelee sen käyttöönottoa ennen kolmatta neljännestä .

HUOMAA, ETTÄ EKRONA.COM ON AINOA HYVÄKSYTTY, LAILLIEN EKRONAN LIIKKEESEENLASKIJA.

Miksi sijoittamista eKronaan suositellaan
EU:n kansalaisille

image
Ensimmäinen valtion tukema kryptovaluutta

Tähän mennessä yksikään valtio ei ole tehnyt täysin säänneltyä kryptovaluuttaa. Bitcoin on erittäin arvaamaton, eikä suurin osa kehittyneistä valtioista hyväksy sitä.

image
Kryptovaluutta on rahan tulevaisuus

Kryptovaluuttojen odotetaan olevan merkittävä pelaaja tulevaisuuden talousmaailmassa. Tähtäämme siihen, että jo vuoden päästä 65 % kaupankäynnistä tapahtuisi eKronalla.

image
eKronan hinta on edelleen hyvin alhainen

Kryptovaluutta saa nopeasti huomiota, ohittaen Bitcoinin menestyksen. Tällä hetkellä sen on edullinen kaikille halukkaille.

image
Ihmisillä on
positiivinen asenne

Eurooppalaiset ovat jo pitkään odottaneet säänneltyä valtiollista kryptovaluuttaa, johon he voivat sijoittaa ja saada 10 tai 20 kertaiset voitit muutamassa kuukaudessa. eKrona tähtää juuri tuollaiseen lopputulokseen.

EKRONAA VOI OSTAA VAIN LUOTETULTA KAUPPIAALTAMME

Täytä kaavake ja liity maailmanlaajuiseen digitaalisen valuutan vallankumoukseen

10
MILJOONAA
Henkeä
$530.9
MILJARDIA
Liiketoiminnan laajuus
5.6
MILJARDIA
Maksutapahtumaa
1
VIRALLINEN
Digitaalinen kryptovaluutta
VUODEN   NUMEROT
Meistä

EKRONA.COM on ainoa valvottu ja hyväksytty eKrona -kryptovaluutan liikkeeseenlaskija

EKRONA.COM: in tarkoitus on palvella yksilöitä maailmanlaajuisesti täysin turvallisella ja säännellyllä tavalla ostaa ja myydä eKrona -digitaalista valuuttaa. Yrityksellämme on kaikki tarvittavat lisenssit ja luvat, ja sen hyväksyy suurin osa pankeista ja kortin myöntäjistä maailmanlaajuisesti.

Vain kolikot, jotka ostetaan EKRONA.COM:in kautta, ovat käypää valuuttaa kaupankäyntiin ja ostoksiin. Täyttämällä kaavakkeen turvatulla verkkosivullamme, sinut ohjataan luotetulle välittäjälle, jolla on tarvittavat luvat myydä kolikoita maassasi. Minimitalletuksen tekemisen jälkeen, voit käydä kauppaa ja ottaa tuotot omalle tilillesi, mikäli haluat tehdä niin. Suosittelemme pitämään puhelimesi lähellä, suorittaaksesi automaattisen puhelinvarmistuksen loppuun.

eKronan tavoitteet

like
65%
Kaikista maksutapahtumista tapahtuu eKronan kautta
bag
200
Miljoonaa sijoittajaa maailmanlaajuisesti
coins
$5,000
Arvo 5 000 $ per eKrona

EKRONA.COM, VIRALLINEN EKRONA JAKELIJA

image

Täysin säännelty Olemme täysin säännelty ja meillä on virallinen kryptovaluuttalisenssi, varmistaen käyttäjille parhaat hinnat ja turvalliset maksunkäsittelytavat. Kaikki verkkosivujemme kanssa yhteydessä olevat välittäjät ovat tarkastettuja ja varmistettuja voimassa olevalla lisenssillä, mahdollistaen eKronan jakamisen.

0,00 % Maksut Yrityksemme ei ota lisämaksuja mistään kauppatapahtumasta. Tärkein päämäärämme on eKronan laajamittainen käyttöönotto.

Ohjelmistot viimeisintä tekniikkaa – Kun olet avannut kaupankäyntitilin, saat käyttöösi viimeisintä tekniikkaa olevat kaupankäyntivälineet ja sijoitusneuvojat, varmistaen selkeyden ja tulojen maksimoinnin.

Pankkien hyväksymä - Työskentelemme kaikkien suurimpien pankkien kanssa, ihanteellista käyttäjillemme, jotka haluavat saada varansa siirrettyä suoraan omaan pankkiinsa nopeasti ja helposti.

Laillinen palaute

Media palaute

poster
poster
poster
poster

EKRONAA VOIS OSTAA VAIN MEIDÄN LUOTETUN PÖRSSIMME KAUTTA

Täytä kaavake ja liity maailmanlaajuiseen digitaalisen valuutan vallankumoukseen